Anouk van Steenselen, alias Hoekschemama, opent nu gelijknamige vega(n) lunchroom in Oud-Beijerland. ,,De grap is dat we dat in een oude slagerij doen."
Volledig scherm
Anouk van Steenselen, alias Hoekschemama, opent nu gelijknamige vega(n) lunchroom in Oud-Beijerland. ,,De grap is dat we dat in een oude slagerij doen." © Qphoto

Van vleesparadijs naar vega(n) lunchroom: Anouk start hippe, kindvriendelijke koffietent in oude slagerij

Ze ziet er zelf ook de humor van in. De eerste vega(n) lunchroom in de Hoeksche Waard beginnen in een pand waar meerdere slagerijen hebben gezeten. Vlees en vis zijn voortaan taboe op Oostdijk 43 in Oud-Beijerland, kinderen heet Anouk van Steenselen met haar zus Daniëlle van der Linden juist hartelijk welkom.

  1. Stefanie gaf directeursfunctie op voor studie filosofie: ‘De wereld heeft andersoortig denken nodig’
    PREMIUM

    Stefanie gaf directeurs­func­tie op voor studie filosofie: ‘De wereld heeft andersoor­tig denken nodig’

    Ze bouwde Kivido eigenhandig op tot wat het nu is: een gevestigde kinderopvangorganisatie met 28 locaties in de Hoeksche Waard. Stefanie Verrijp kreeg er - wat jaren terug - de Hoeksche Waardse Pluim voor, een prijs voor ondernemers die het grauw van de massa ontstijgen. Maar alles heeft zijn tijd, en nu gaat Stefanie Kivido verlaten. Ze gaat iets heel anders doen, want de aarde moet worden gered!