De originele kapsalon van shoarmazaak El Aviva aan de Schiedamseweg in Rotterdam-Delfshaven bestaat twintig jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De originele kapsalon van shoarmazaak El Aviva aan de Schiedamseweg in Rotterdam-Delfshaven bestaat twintig jaar. © Marco de Swart

Ultieme nachtelijke antikaterhap is 20 jaar: ‘Als er hard kapsalon werd geroepen, wist ik genoeg’

Koken & EtenDe ultieme nachtelijke antikaterhap, beruchte caloriebom, hartaanval in een bakkie, hij is jarig! Wie? De Kapsalon natuurlijk. De wereldberoemde Rotterdamse stapelsnack - patat, vlees, knoflooksaus, gesmolten kaas en sla - bestaat twintig jaar. Vet man.

 1. Gebrek aan vrijwilligers nekt deel Oranjeverenigingen op eiland: ‘Koningsdag 2024 dreigt stil te worden’
  PREMIUM

  Gebrek aan vrijwilli­gers nekt deel Oranjevere­ni­gin­gen op eiland: ‘Koningsdag 2024 dreigt stil te worden’

  Voor velen is het een van de leukste feestjes van het jaar, Koningsdag. Met nog een klein maandje te gaan, verheugt ook de Hoeksche Waard zich op kleedjesmarkten, koekhappen en kleine live podia met een biertje of oranjebitter erbij. Maar waar de ene Oranjevereniging op het eiland floreert, staat de ander op omvallen. In sommige dorpen wordt Koningsdag 2024 straks helemaal niet meer gevierd.
  Hoeksche Waard
 2. Lokalen Hoeksche Waard maken zich zorgen over mogelijke staking streekvervoer tijdens examens

  Lokalen Hoeksche Waard maken zich zorgen over mogelijke staking streekver­voer tijdens examens

  Lokalen Hoeksche Waard, met vijf zetels de tweede grootste partij op het eiland, maakt zich grote zorgen over de mogelijke stakingen van het streekvervoer die gepland staat voor de week van 27 maart. Met de examens die eraan komen op het voortgezet onderwijs in en buiten de Hoeksche Waard willen ze niet dat studenten ook nog eens in de stress schieten over hoe zij op school moeten komen.
  Hoeksche Waard