De brandweer zocht met het drone-team naar de 17-jarige jongen.
Volledig scherm
De brandweer zocht met het drone-team naar de 17-jarige jongen. © Politie Hoeksche Waard

Uit sloot getrokken jongen verdwijnt spoorloos; politie en brandweer zoeken uren naar tiener (17)

Hulpdiensten in de Hoeksche Waard zijn in de nacht van zaterdag op zondag massaal uitgerukt vanwege de vermissing van een 17-jarige jongen. Daarbij zette de brandweer een drone-team in. Na uren zoeken werd de tiener teruggevonden. Hij had weliswaar flink koud, maar was ongedeerd.

 1. Jelle Jan (91) diende als broekie in Nederlands-Indië: ‘Denk erom: de laatste kogel is voor jezelf’
  PREMIUM

  Jelle Jan (91) diende als broekie in Nederlands-In­dië: ‘Denk erom: de laatste kogel is voor jezelf’

  In zijn knusse huisje aan de Blaaksedijk zijn Friesland én Nederlands-Indië nooit ver weg. De boekenkast barst bijna uit zijn voegen met historische werken over het koloniale verleden van Nederland en het bloedige einde in ‘de Oost’. Jelle Jan Wieringa (91) is één van de weinige nog levende ooggetuigen die ‘voor zijn nummer op moest’ en op Sumatra en Java vocht. ,,In het begin had ik er nachtmerries van.’
 2. Rapper Kitzr staat te trappelen, maar houdt ook zijn adem in: ‘Duimen dat we kunnen blijven optreden’
  PREMIUM

  Rapper Kitzr staat te trappelen, maar houdt ook zijn adem in: ‘Duimen dat we kunnen blijven optreden’

  Hij droomt van volle stadions, arena’s en schouwburgen. Dat hij in een adem wordt genoemd met rappers van naam als Diggy Dex, Fresku en Sticks? Graag! Maar Kitzr - het muzikale alias van Puttershoeker Jeroen Koster - laat er niet zijn levensgeluk van afhangen. Hij leeft al van de muziek en staat te trappelen weer ‘on the road’ te gaan, maar mogelijk nieuwe coronamaatregelen zorgen voor een déjà vu.