Werkzaamheden voor de parallelweg en nieuw fietspad langs de N217.
Volledig scherm
PREMIUM
Werkzaamheden voor de parallelweg en nieuw fietspad langs de N217. © Jeffrey Groeneweg

Tweebaansweg was geen optie voor provincie en gemeente bij de aanpak van N217

Bij sommige automobilisten in de Hoeksche Waard gaat de roep op om een tweebaansweg aan te leggen in plaats van een parallelweg bij de aanpak van de N217. Een 2x2-baansweg is echter nooit een reële optie geweest voor de gemeente en de provincie, laten zij weten.

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. Dit is waarom het volgens VVD-raadslid Odilia Sibrijns goed gaat met de Hoeksche Waard (maar het kan beter)
  PREMIUM

  Dit is waarom het volgens VVD-raads­lid Odilia Sibrijns goed gaat met de Hoeksche Waard (maar het kan beter)

  Voor notoire mopperaars die hun handen nooit uit de mouwen steken, kan ze geen sympathie opbrengen. Je zou ze comfortklagers kunnen noemen, in haar optiek. Zeker omdat VVD-raadslid Odila Sibrijns als bereisd persoon vaak over de landsgrenzen heeft gekeken, weet ze ‘dat het in Nederland zo slecht nog niet gaat’. De Hoeksche Waard is daar geen uitzondering op, al kan het beter.