Sunglow 2019: het kan nóg groter.
Volledig scherm
PREMIUM
Sunglow 2019: het kan nóg groter. © Danielle van der Veeken

Sunglow kan uitgroeien tot 14.000 bezoekers

Een vergroting van het bezoekersaantal van het hardcore-dancefestival Sunglow. Dat is de inzet van een gesprek tussen de gemeente Hoeksche Waard, Bres Accommodaties en The Zoo Events.

De zevende editie van Sunglow trok afgelopen zaterdag het recordaantal van 6500 bezoekers naar Recreatieoord Binnenmaas, dat valt onder Bres Accommodaties. Directeur Nikki Kloet van The Zoo Events, organisator van het grootste muziekfestival in de Hoeksche Waard, gaf aan dat met dat aantal de maximum bezoekerscapaciteit binnen de geldende evenementenvergunning bereikt is.

  1. Bijzonder: Arjan (57) herdenkt overleden broer en rijdt de Alpe d’HuZes op zijn bakfiets...in een schuur
    PREMIUM
    video

    Bijzonder: Arjan (57) herdenkt overleden broer en rijdt de Alpe d’HuZes op zijn bakfiets...in een schuur

    Sinds de dood van zijn broer Ad (46) is Arjan Leeuwenburgh uit Blaaksedijk verslaafd. Aan zijn racefiets wel te verstaan. Zeven keer op rij deed hij mee aan Alpe d‘HuZes, hét fietsevenement op de Franse Alpentop tegen de slopende ziekte kanker die zijn broertje fataal werd. Door corona gaat zijn jaarlijkse ‘uitlaatklep’, die donderdag verreden zou worden, echter niet door. Tóch bedwingt hij ook dit jaar de Alpenreus: in een boerenschuur op een bakfiets.