Strijen, met rouwbanden, viert de 3-2 van Kay Berghout (tweede van links) in de seizoensouverture op eigen veld tegen promovendus Slikkerveer. De wedstrijd stond in het teken van de overleden oud-voorzitter Kees Kruijthoff.
Volledig scherm
PREMIUM
Strijen, met rouwbanden, viert de 3-2 van Kay Berghout (tweede van links) in de seizoensouverture op eigen veld tegen promovendus Slikkerveer. De wedstrijd stond in het teken van de overleden oud-voorzitter Kees Kruijthoff. © Maarten de Pater

Strijen neemt met fraaie zege eervol afscheid van overleden oud-voorzitter: ‘Deze is voor Kees’

Zonder ‘monument’ Kees Kruijthoff op zijn plek in de bestuurskamer, maar met Gerjan Klingens nog één keer als speaker – speciaal voor de overleden oud-voorzitter – pakte Strijen in de eerste competitiewedstrijd op veelbelovende wijze drie belangrijke punten. ,,Deze geven we aan Kees.”

  1. Frans schildert in tv-hit Sterren op het Doek: ‘Een waanzinnig goede reclame’
    PREMIUM

    Frans schildert in tv-hit Sterren op het Doek: ‘Een waanzinnig goede reclame’

    ‘Een echte Frans van den Berg, de Hoeksche Waardse!’ De kans dat een kunstkenner van het tv-programma Tussen Kunst en Kitsch dat opgewonden meedeelt, is niet zo groot. Misschien dat de stap naar nationale vermaardheid binnenkort toch kan worden gezet via de televisie. De Puttershoekse kunstschilder doet namelijk mee aan Sterren op het Doek van omroep MAX. Hij heeft Daphne Deckers geportretteerd.