De gezamenlijke initiatiefnemers van het speeltoestel dat binnenkort bij de 's-Gravendeelse korfbalclub ADO geplaatst wordt.
Volledig scherm
De gezamenlijke initiatiefnemers van het speeltoestel dat binnenkort bij de 's-Gravendeelse korfbalclub ADO geplaatst wordt. © Hoeksche Waardse Uitdaging

Speeltoestel voor korfbalclub ADO met hulp van Hoeksche Waardse Uitdaging

De ’s-Gravendeelse korfbalvereniging ADO heeft binnenkort de beschikking over een speeltoestel voor jong én oud op het eigen complex op sportpark De Trekdam. De voorgeschiedenis is bijzonder: het toestel is tot stand gekomen met behulp van de gemeente Hoeksche Waard en bedrijven die elkaar gevonden hebben binnen het initiatief de Hoeksche Waardse Uitdaging.

 1. Kijken, kijken, maar kopen mág niet op de markt vandaag: ‘We hebben heel veel klanten teleurgesteld’
  PREMIUM

  Kijken, kijken, maar kopen mág niet op de markt vandaag: ‘We hebben heel veel klanten teleurge­steld’

  De non-foodkramen stonden vandaag uit protest tegen de coronaregels gewoon op de markt in Oud-Beijerland. Na een week of twaalf thuis te hebben gezeten, stalden de ondernemers hun panty’s, wintertruien, kinderkleding, ondergoed en telefoonhoesjes ‘eindelijk weer’ uit. Maar, iets verkopen mocht niet, tot grote teleurstelling van het winkelend publiek. ‘Verdorie, was net zo blij dat je er weer bent’.
 1. Chef-kok Ferry geeft thuiskooktips: 'Dit kan iedereen maken'
  Play

  Chef-kok Ferry geeft thuiskook­tips: 'Dit kan iedereen maken'

 2. Emotionele Peter Heerschop eert overleden moeder en goede vriend Jeroen van Merwijk
  Play

  Emotionele Peter Heerschop eert overleden moeder en goede vriend Jeroen van Merwijk