Radeloze Queena sjouwt gehandicapte zoon elke dag vier verdiepingen omhoog

met videoDe 24-jarige Queena Nicholson sjouwt dagelijks haar gehandicapte zoon vier verdiepingen op en neer, omdat haar appartement geen lift heeft. Een rolstoelgeschikte woning krijgt ze niet. ,,Ik bid iedere dag voor meer kracht, maar soms trek ik het niet.”

 1. Voetbalprogramma vol derby’s was een ode aan de regionale indeling
  PREMIUM
  COLUMN

  Voetbalpro­gram­ma vol derby’s was een ode aan de regionale indeling

  Het voetbalprogramma van afgelopen zaterdag in het verspreidingsgebied van het AD was een ode aan de regionale indeling. In Dordrecht maakten EBOH en Wieldrecht er aan de Schenkeldijk een spannende stadsderby van, de buren SV Meerkerk en Ameide kruisten de degens en op het Zwijndrechtse sportpark De Noord zorgden VVGZ en Pelikaan voor een waar voetbalfeest met alles erop en eraan: sfeer, een afwisselend scoreverloop en een uitermate tevreden kantinebaas.
  Dordrecht
 2. Appartementencomplex kampt met wateroverlast na aanleg glasvezelkabels: ‘Het is gewoon een drama’
  PREMIUM

  Appartemen­ten­com­plex kampt met waterover­last na aanleg glasvezel­ka­bels: ‘Het is gewoon een drama’

  Zijn voortkabbelende leventje in het doorgaans zo rustige appartementencomplex staat op zijn kop. Sinds er een gat voor glasvezelkabels is geboord in het gebouw, loopt er grondwater de kelder in. Jan van der Poel heeft er slapeloze nachten van, vooral ook omdat kortsluiting op de loer ligt. Meerdere keren per dag loopt hij naar beneden om poolshoogte te nemen bij ‘het gat’.
  Klaaswaal