Volledig scherm
PREMIUM
Jan Lorenc (rechts) in het nieuwe restaurant met chef-kok René Stok. © VICTOR VAN BREUKELEN

Opgefrist restaurant Binnenmaas in Mijnsheerenland is klaar voor eerste gasten

Timmermannen en elektriciens hebben de afgelopen vijf maanden flink doorgewerkt in restaurant Binnenmaas op Recreatieoord Binnenmaas. Dat was wat langer dan gehoopt, maar na het oplossen van een probleem met de ventilatie is de plek aan het water vanaf vandaag weer een volwaardige horecastek voor de Hoeksche Waard.

Tegenwoordig valt het bedrijf, dat in de jaren 70 van de vorige eeuw op deze stek opende onder de naam Luie Man maar al zo'n 35 jaar opereert onder de naam restaurant Binnenmaas, onder de verantwoordelijkheid van Bres Accommodaties. Dat is ook de beheerder van de andere onderdelen van het recreatieoord in Mijnsheerenland.

  1. Strijen neemt afscheid van gezichtsbepalend raadslid Henk Kwakernaat

    Strijen neemt afscheid van gezichtsbe­pa­lend raadslid Henk Kwakernaat

    Met het overlijden van Henk Kwakernaat (64) verliest Strijen een man die een kleine twee decennia mede gezichtsbepalend is geweest in de Strijense gemeentepolitiek. Kwakernaat richtte in 1997 samen met Wim Rijneveld en Henk Berkheij de lokale partij Strijens Belang, één van de eerste lokale partijen op het eiland Hoeksche Waard, op. Hij nam vervolgens zitting in de gemeenteraad. Hij was ook fractievoorzitter van Strijens Belang.