Volledig scherm
Restaurant Binnenmaas © VICTOR VAN BREUKELEN

Opening van restaurant Binnenmaas vertraagd

Een fikse tegenvaller voor de nieuwe eigenaar van restaurant Binnenmaas op Recreatieoord Binnenmaas. Bij de maanden durende verbouwing, die op een haar na afgerond leek, is Bres Accommodaties tegen een technisch mankement aan de ventilatie gelopen.

Bres Accommodaties nam eind vorig jaar het bekende restaurant in Mijnsheerenland over van het echtpaar Viergever. Overheids-bv Bres was al beheerder van de andere delen van het recreatieoord.

Er zou vier maanden verbouwd worden. Restaurantmanager Jan Lorenc dacht tot medio deze week nog dat hij zaterdag 11 mei inwoners van de Hoeksche Waard al een kijkje kon laten nemen in het vernieuwde etablissement onder het genot van een biertje en een bitterbal. Later in de maand zouden dan de eerste dinergasten kunnen aanschuiven.

Hoe lang het nu duurt voordat restaurant Binnenmaas kan gaan draaien, is nog onbekend.

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

  1. Strijen neemt afscheid van gezichtsbepalend raadslid Henk Kwakernaat

    Strijen neemt afscheid van gezichtsbe­pa­lend raadslid Henk Kwakernaat

    Met het overlijden van Henk Kwakernaat (64) verliest Strijen een man die een kleine twee decennia mede gezichtsbepalend is geweest in de Strijense gemeentepolitiek. Kwakernaat richtte in 1997 samen met Wim Rijneveld en Henk Berkheij de lokale partij Strijens Belang, één van de eerste lokale partijen op het eiland Hoeksche Waard, op. Hij nam vervolgens zitting in de gemeenteraad. Hij was ook fractievoorzitter van Strijens Belang.