Het toekomstige onderkomen van de cliënten van ASVZ is opgeleverd. Binnenkort verhuizen zijn vanuit het voormalige Huys te Hoecke naar deze splinternieuwe woonzorginstelling in Puttershoek.
Volledig scherm
Het toekomstige onderkomen van de cliënten van ASVZ is opgeleverd. Binnenkort verhuizen zijn vanuit het voormalige Huys te Hoecke naar deze splinternieuwe woonzorginstelling in Puttershoek. © Jasper van Everdingen

Nog een likje verf en dan is nieuwe locatie ASVZ af

De verhuizing van ASVZ in Puttershoek is aanstaande en de cliënten staan al te trappelen. Op een steenworp afstand van hun huidige en gedateerde woonlocatie aan de Laning is hun toekomstige onderkomen opgeleverd. Het inpakken kan beginnen.

 1. Havenmeester Kai (27) wil met ‘leukste haven van Zuid-Holland’ starters op woningmarkt helpen
  PREMIUM

  Havenmees­ter Kai (27) wil met ‘leukste haven van Zuid-Hol­land’ starters op woning­markt helpen

  In een poll van Zeilwereld.nl werd jachthaven Marina Numansdorp uitgeroepen tot de leukste haven van Zuid-Holland. Voor havenmeester Kai Wiedmer geen reden als een gebruinde ‘Baywatch-ster’ in een luie stoel in zijn havenkantoor van het schitterende uitzicht op het Hollandsch Diep te genieten. In zijn hoofd borrelen namelijk tal van ideeën. Bijvoorbeeld over een baai met waterwoningen.
 2. Arie Kruithof 15 jaar preses NSVV: ‘Je moet zelf meer initiatieven ontplooien om dorp levend te houden’
  PREMIUM

  Arie Kruithof 15 jaar preses NSVV: ‘Je moet zelf meer initiatie­ven ontplooien om dorp levend te houden’

  Een schouderklopje, of met de vuist op tafel, en dan weer lenigheid van geest betrachten. Als voorzitter moet je een kameleon zijn, maar wel een van het rechtlijnige soort. En je hart moet kloppen voor de hele vereniging, zoals dat van Arie Kruithof voor NSVV doet. En dat de laatste vijftien jaar als voorzitter. Zijn gebundelde columns geven inzicht in een voetbalclub als minimaatschappij.