Nelleke van Gameren met op de foto haar dochter Wendy en man Theo tijdens een uitstapje in Giethoorn vlak voor hun dood.
Volledig scherm
PREMIUM
Nelleke van Gameren met op de foto haar dochter Wendy en man Theo tijdens een uitstapje in Giethoorn vlak voor hun dood. © Jeffrey Groeneweg

Nelleke weet wat nabestaanden Zuidzijde te wachten staat, haar man en dochter verongelukten 20 jaar geleden

Twintig jaar geleden werd haar leven óverleven. Jaren gingen in ‘een staat van verdoofdheid’ voorbij, nadat haar man Theo (48) en dochter Wendy (15) in juli 2002 op de motor verongelukten. Door het vrachtwagendrama in Zuidzijde herbeleefde Nelleke van Gameren de totale emotionele ontreddering van destijds opnieuw.

  1. Indrukwekkend eerbetoon van Bruins en Haaland van Spaland slaat toe: lees hier alles over de amateurs
    PREMIUM
    VOETBAL TOTAAL

    Indrukwek­kend eerbetoon van Bruins en Haaland van Spaland slaat toe: lees hier alles over de amateurs

    Luigi Bruins schonk met een rake vrije trap Smitshoek de overwinning tegen De Dijk, maar maakte na zijn goal vooral indruk met een eerbetoon aan de overleden vader van ploeggenoot en vriend Ryan Koolwijk. Op lager niveau toonde de Haaland van Spaland zich weer met twee doelpunten. Als gevolg van ongeregeldheden haalde Rozenburg-Deltasport het einde niet. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.