Interim-trainer Alex de Graaf, die deze week de plek van de ontslagen hoofdtrainer Sander Fakkel innam, geeft Rowdy Rijsdijk aanwijzingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Interim-trainer Alex de Graaf, die deze week de plek van de ontslagen hoofdtrainer Sander Fakkel innam, geeft Rowdy Rijsdijk aanwijzingen. © Maarten de pater

Na trainerswissel blijft gewenste effect uit bij SHO, dat een plek zakt: ‘Zag vertrek Sander niet aankomen’

De trainerswissel bracht één punt in het laatje. Of heeft SHO er tegen Oranje Wit twee ingeleverd? Met nog twee duels te gaan zijn de Oud-Beijerlanders, met een minder doelgemiddelde dan Papendrecht, teruggezakt naar de twaalfde plek, die het spelen van nacompetitie voor handhaving verplicht. 

  1. Na maand op school zeggen Oekraïense kinderen, ondanks trauma's, vrolijk ‘goedemorgen’: ‘Enorme winst’
    PREMIUM

    Na maand op school zeggen Oekraïense kinderen, ondanks trauma's, vrolijk ‘goedemor­gen’: ‘Enorme winst’

    Piershil is geen Donetsk of Marioepol. Beide Oekraïense steden hebben (of hadden voor de Russische inval) elk zo'n tweehonderdduizend meer inwoners dan respectievelijk Amsterdam en Rotterdam. Een Zuid-Hollands dorpje, amper 1700 zielen groot, zal dus even wennen zijn voor de gevluchte Oekraïners. En dat snapt Tobias Vermeulen, de Nieuw-Beijerlandse basisschooldirecteur die hen een beetje wegwijs probeert te maken in hun nieuwe leefomgeving, als geen ander.