Het megahuis is na een eerdere inbraak goed beveiligd, onder meer met camera's. Eén van de redenen dat er niet veel foto's van het interieur op Funda staan, is om ‘kwaadwillenden' geen informatie te geven over wat en waar alles ligt.
Volledig scherm
PREMIUM
Het megahuis is na een eerdere inbraak goed beveiligd, onder meer met camera's. Eén van de redenen dat er niet veel foto's van het interieur op Funda staan, is om ‘kwaadwillenden' geen informatie te geven over wat en waar alles ligt. © Funda/ Schep Registergoed BV

Met pijn in het hart verkopen de eigenaren hun droomkasteel met sprookjestuin: ‘We hoefden bijna nooit op vakantie’

Het gerucht gaat dat de bedenker van het wc-rolletje er woont, maar dát is niet zo. Wél hebben de bewoners dit megahuis met sprookjesachtige tuinlandschappen middenin de Hoeksche Waard helemaal zelf ontworpen. Én het staat nu te koop, voor 5,2 miljoen euro. ,,Het is enorm, maar je voelt je hier nooit verloren.” 

  1. Verenigd verzet tegen verkeersoverlast in polder: ‘Laten we niet klakkeloos meer asfalt neerleggen’
    PREMIUM

    Verenigd verzet tegen verkeers­over­last in polder: ‘Laten we niet klakkeloos meer asfalt neerleggen’

    Angst voor meer asfalt, voor meer zwaar vrachtverkeer, voor meer schade aan de huizen en voor een verdere aantasting van de open polders en dijken in de zuidwesthoek van de Hoeksche Waard. Enkele direct betrokken (actie)groepen en bewoners van het Goudswaardse buitengebied hebben hun handen ineengeslagen om gezamenlijk op te trekken in hun strijd voor leefbaarheid en verkeersveiligheid.