Volledig scherm
De Lidl aan de Burgemeester de Vries Broekmanlaan in Oud-Beijerland © Google Streetview

Lidl aan Burgemeester de Vries Broekmanlaan sluit de deuren

De Lidl-vestiging aan de Burgemeester de Vries Broekmanlaan 2 in Oud-Beijerland sluit per 18 december definitief de deuren. 

Op diezelfde dag gaat de nieuwe Lidl aan de Polderlaan 6 in Oud-Beijerland open. Deze komt in de voormalige Agrimarkt, die sinds 31 oktober gesloten is. De verbouwing van dit pand in de wijk Poortwijck III is op dit moment in volle gang.

Dat betekent dat er per saldo één Lidl blijft in het Spuidorp. Eerder meldde de prijsvechter nog dat de vestiging aan de Burgemeester de Broekmanlaan ‘gewoon’ open zou blijven, ook wanneer de supermarkt aan de Polderlaan zou openen. Nu schrijft Lidl in een reactie: ‘We konden het filiaal verplaatsen naar een plek die ruim anderhalf keer zo groot is en die mogelijkheid hebben we gepakt.’ Wat er met het vrijkomende pand gebeurt, is nog niet bekend.

Ruime openingstijden

De nieuwe vestiging aan de Polderlaan krijgt iets ruimere openingstijden dan de ‘oude’ Lidl: de supermarkt is van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur ‘s morgens tot 21.00 uur ‘s avonds open.