Al in 2014 werden er woningen opgeleverd in Poortwijk III. Nu, ruim vijf jaar later, is de wijk zo goed als af.
Volledig scherm
PREMIUM
Al in 2014 werden er woningen opgeleverd in Poortwijk III. Nu, ruim vijf jaar later, is de wijk zo goed als af. © Archieffoto Joep van der Pal

Laatste woningen van jongste wijk van het eiland gaan in de verkoop

Poortwijk III in Oud-Beijerland is zo goed als klaar. Nog twintig huissleutels zijn er te vergeven. Vanaf donderdag gaan ze in de verkoop.

De uiterste hoek van Poortwijk III in Oud-Beijerland ligt er nog wat verlaten bij. De grond is vochtig, de straten kaal en verlaten. Maar hoe anders is dat over een kleine twee jaar, wanneer de twintig woningen van het project Het Orkest zijn opgeleverd en bewoond.

  1. Bijzonder: Arjan (57) herdenkt overleden broer en rijdt de Alpe d’HuZes op zijn bakfiets...in een schuur
    PREMIUM
    video

    Bijzonder: Arjan (57) herdenkt overleden broer en rijdt de Alpe d’HuZes op zijn bakfiets...in een schuur

    Sinds de dood van zijn broer Ad (46) is Arjan Leeuwenburgh uit Blaaksedijk verslaafd. Aan zijn racefiets wel te verstaan. Zeven keer op rij deed hij mee aan Alpe d‘HuZes, hét fietsevenement op de Franse Alpentop tegen de slopende ziekte kanker die zijn broertje fataal werd. Door corona gaat zijn jaarlijkse ‘uitlaatklep’, die donderdag verreden zou worden, echter niet door. Tóch bedwingt hij ook dit jaar de Alpenreus: in een boerenschuur op een bakfiets.