Vier auto's klapten vanochtend op elkaar op de N217 in Oud-Beijerland.
Volledig scherm
Vier auto's klapten vanochtend op elkaar op de N217 in Oud-Beijerland. © Qphoto

Kettingbotsing met vier auto's in Oud-Beijerland

Vier auto's zijn vanochtend op elkaar gebotst in Oud-Beijerland. Het ongeluk gebeurde bij de Groeneweg en Zinkweg (N217) in het Spuidorp. Een automobiliste had na de kettingbotsing last van haar nek. 

 1. Promo-campagne moet lokale jongeren over de streep trekken om carrière te maken in de Hoeksche Waard

  Pro­mo-campagne moet lokale jongeren over de streep trekken om carrière te maken in de Hoeksche Waard

  Al gezien? Op onder meer abri’s en driehoeksborden verspreid over de Hoeksche Waard schitteren de portretten van verschillende jonge locals die hun loopbaan op het eiland zijn gestart. Ze zijn onderdeel van een gemeentelijke promotiecampagne, die deze week van start is gegaan, om jongeren bewust te maken van de kansen en mogelijkheden om bij lokale bedrijven en organisaties carrière te maken. ‘Want de Hoeksche Waard... daar werk je graag’, aldus de slogan.
 2. Buurt loopt uit tegen daklozenopvang aan rand van Numansdorpse Bos: ‘We willen ze gewoon niet’
  PREMIUM

  Buurt loopt uit tegen daklozenop­vang aan rand van Numansdorp­se Bos: ‘We willen ze gewoon niet’

  De kantine van voetbalvereniging NSVV aan de Wilhelminastraat barstte bijkans uit zijn voegen afgelopen dinsdagavond. De informatieavond die de gemeente Hoeksche Waard daar hield rondom de plannen voor een woonunit voor twee daklozen aan de rand van het Numansdorpse Bos bracht zo’n tachtig omwonenden en andere belanghebbenden op de been. Veel voorstanders zaten daar niet tussen.