Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Indringer staat 's nachts plots in slaapkamer van bejaarde vrouw

Een bejaarde vrouw uit Piershil kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag de schrik van haar leven. Opeens stond er een indringer in haar slaapkamer. De politie beschrijft het beangstigende voorval op Instagram. 

 1. Geen daverend einde van zomervakantie in 's-Gravendeel: Feestweek opnieuw afgelast
  PREMIUM

  Geen daverend einde van zomervakan­tie in 's-Gravendeel: Feestweek opnieuw afgelast

  Geen drukbezochte optredens in de dampende feesttent op het Havenplein, geen topprestaties van zich in het zweet sportende hardlopers en wielrenners, niet struinen langs de vele kramen tijdens de jaarmarkt rond de Kreekkant, geen massaal dorpsontbijt en niet genieten van een klassiek concert op De Heul. Voor het tweede achtereenvolgende jaar gaat de ’s-Gravendeelse Feestweek niet door, tot grote teleurstelling van het organisatiecomité en de inwoners van het Kildorp.
 2. Bart (20) uit Westmaas liep studievertraging op en runt nu een exclusieve online kledingwinkel

  Bart (20) uit Westmaas liep studiever­tra­ging op en runt nu een exclusieve online kledingwin­kel

  Bart van Eck (20) uit Westmaas liep vorig jaar tijdens zijn studie wat vertraging op. In plaats van bij de pakken neer te zitten, draaide hij de situatie om. Hij besloot iets te doen met zijn grote passie: het dragen en verkopen van exclusieve kleding. Wat begon als een experiment, groeide binnen no-time uit tot een succes. ,,Toen de eerste items online stonden, stroomden de bestellingen uit het hele land binnen.’’