Hutten bouwen in Strijen
Volledig scherm
Hutten bouwen in Strijen © RV

Huttenbouwers opgelet: binnenkort inschrijven

De zomervakantie komt dichterbij en dat betekent dat kinderen in de Hoeksche Waard zich weer mogen uitleven tijdens het hutten bouwen. De inschrijving hiervoor opent volgende week.

In Numansdorp timmeren kinderen uit de huidige groepen 3 tot en met groep 8 op 28, 29 en 30 augustus naast het voormalig gemeentehuis aan de Buttervliet. Op vrijdag vanaf 18.30 uur is er een vrijmarkt en ontvangt de mooiste hut een prijs. De inschrijving sluit eind volgende week. Het inschrijfformulier staat op stichtingnu.nl.

Bij Costa del Spui bouwen kinderen uit Goudswaard en Piershil in de laatste week van de vakantie de mooiste creaties. De huttenbouw gaat hier niet op inschrijving.

In Strijen wordt tijdens Jeugdland een huttendorp gebouwd. Basisscholieren kunnen zich op 29 juni vanaf 09.00 uur inschrijven in jongerencentrum De Klep. In Klaaswaal is het thema dit jaar 'Kermis' en zijn inschrijfformulieren uitgedeeld op basisscholen.

De voorbereidingen voor de 25ste huttenbouw in Oud-Beijerland zijn ook in volle gang. Meer informatie volgt binnenkort, laat de organisatie weten.