Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP Xtra

Huis in de Hoeksche Waard kostte vorig jaar gemiddeld 329.800 euro: stijging van 10,9 procent

De huizenprijzen in de Hoeksche Waard blijven stijgen. Volgens nieuwe cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster waren koophuizen op het eiland vorig jaar gemiddeld 10,9 procent duurder dan een jaar eerder. 

 1. Opening populaire ‘Beleef het en eet het’ valt in het water: ‘Vergunning gaat pas twee dagen later in’
  PREMIUM

  Opening populaire ‘Beleef het en eet het’ valt in het water: ‘Vergunning gaat pas twee dagen later in’

  Velen keken er naar uit. En boer Martin de Ruiter had de vergunning al wekenlang thuis liggen. Klein probleempje. Die vergunning gaat pas in op 15 augustus. Twee dagen nádat hij zijn Oogstmarkt in Strijen gepland had. Wat komende zaterdag dé feestelijke opening van het populaire evenement 'Beleef het en eet het’ had moeten worden, eindigt nu in een sof. ,,Dit weekend tóch opengaan, kost mij anders een boete van 8.000 euro.”
 2. Operatieassistent in het Maasstad begint haar eigen sokkenlijn: ‘Je maakt patiënten écht vrolijker’
  PREMIUM

  Operatieas­sis­tent in het Maasstad begint haar eigen sokkenlijn: ‘Je maakt patiënten écht vrolijker’

  Witte of zwarte sokken aan je voeten? Sáái, vindt operatieassistent Yolanda Bal uit Oud-Beijerland. Zeker in een ziekenhuis, waar alle medewerkers hetzelfde gekleed zijn. De oplossing? Hippe sokken in alle kleuren, met daarop eendjes, koeien of zelfs pleisters. Het kan Bal (32), die in het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam werkt, niet gek genoeg zijn. Ze begon een eigen lijn: Gerse Sokken.