Peter-Alexander van ‘t Hof in 2017 tijdens de in ontvangstname van de Hoeksche Pluim, de Oscar onder de Hoeksche Waardse ondernemersprijzen.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter-Alexander van ‘t Hof in 2017 tijdens de in ontvangstname van de Hoeksche Pluim, de Oscar onder de Hoeksche Waardse ondernemersprijzen. © Roel Dijkstra

Hoop op doorstart bekende bandengroothandel slinkt, huur van bedrijfspand stopgezet

De hoop op een doorstart van TTI Tyre Trading in Numansdorp, vijf jaar terug door leden van de Hoeksche Waardse ondernemersclub OHW bekroond met een prestigieuze ondernemersprijs, slinkt. Volgens de curator van de failliete bandengroothandel hebben overnamekandidaten nog altijd niet toegehapt. De huur van het bedrijfspand aan de Newtonweg is inmiddels opgezegd.

  1. Ze jagen koeien op hol en lijken soms ‘expres’ boven boerderijen te vliegen: ‘Het is hier niet zoals in Texas’
    PREMIUM

    Ze jagen koeien op hol en lijken soms ‘expres’ boven boerderij­en te vliegen: ‘Het is hier niet zoals in Texas’

    Ze mogen dan heer en meester zijn in de lucht, vanaf de grond krijgen Apache-vliegeniers heel wat kritiek te verduren. Onder andere vanuit de Hoeksche Waard. Ze jagen er koeien en paarden op hol, verstoren broedende grutto’s en lijken soms ‘expres’ minutenlang boven boerderijen te klapwieken. Tja, zo weids en vrij vliegen als Maverick tijdens de beroemde ‘Top Gun’-trainingen is er in Nederland niet bij.