Café ‘t Veerhuys in Puttershoek weigert, net als tal van andere cafés in de Hoeksche Waard, vanaf 25 september de QR-codes te controleren.
Volledig scherm
Café ‘t Veerhuys in Puttershoek weigert, net als tal van andere cafés in de Hoeksche Waard, vanaf 25 september de QR-codes te controleren. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Hoeksche Waardse cafés sluiten zich aan bij statement in horeca: ook niet-gevaccineerden blijven welkom

Tal van cafés in de Hoeksche Waard sluiten zich aan bij de weigering in de horeca om de QR-codes van gasten te controleren vanaf 25 september, zoals het kabinet wil. Op hun facebooksites staan berichten, waarin ze aangeven niemand te willen weigeren bij de deur.

 1. Adriaan van der Wulp SGP’er in hart en nieren: ‘Hoeksche Waard behoort tot de Biblebelt, en dat is geen schande’
  PREMIUM

  Adriaan van der Wulp SGP’er in hart en nieren: ‘Hoeksche Waard behoort tot de Biblebelt, en dat is geen schande’

  De Bijbel staat bij hem niet te verstoffen in de boekenkast. Een kapotte rug en hier en daar een ezelsoor verraadt dat het Woord Gods in huize Van der Wulp een Levende Letter is. Twintig jaar is de heer des huizes Adriaan inmiddels actief in de politiek voor de SGP. Jaren werden opgeslokt door de tijd, maar hij blééf standvastig, in het geloof, én in zijn politieke overtuiging. Ook de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2022 is hij weer lijsttrekker.
 2. Dansmarathon een nieuw concept? Marjan danste in 1997 meer dan honderd uur: ‘Dit was een zooitje’
  PREMIUM

  Dansmara­thon een nieuw concept? Marjan danste in 1997 meer dan honderd uur: ‘Dit was een zooitje’

  Grote ophef was er de afgelopen dagen over het SBS6-programma De Dansmarathon, waarbij honderd koppels probeerden vijftig uur vol te dansen. Een schijntje in vergelijking met de 115 uur die elf deelnemers in 1997 in Puttershoek tijdens de laatste de dansmarathon in Alcazar bedwongen. De Strijense Marjan Versluis was een van de elf en keek afgelopen dagen met verbazing. ,,Dit was een zooitje.’’