Alle winnaars van de Hoeksche Waardse Sportwaardering
Volledig scherm
Alle winnaars van de Hoeksche Waardse Sportwaardering © Heijblom Fotografie

Hoeksche Waard eert sporters en clubs tijdens Sportwaardering

Voor de eerste keer sinds de samensmelting tot één gemeente op 1 januari 2019 zette de Hoeksche Waard haar sporters én verenigingen in de schijnwerpers. Dat gebeurde tijdens de Hoeksche Waardse Sportwaardering in De Drie Lelies in Puttershoek, gepresenteerd door Jan Dirk Stouten en met gastspreker Leontien Zijlaard - van Moorsel.

 1. Politie Hoeksche Waard vindt gestolen gereedschap terug in loods dankzij slim aangebrachte traceertag

  Politie Hoeksche Waard vindt gestolen gereed­schap terug in loods dankzij slim aangebrach­te traceertag

  Het komt vaker voor dan je denkt. Diefstallen vanaf bouwplaatsen, uit bedrijfswagens van zelfstandige klussers of zelfs gewoon uit het schuurtje bij mensen thuis. Powertools, en dan het liefst het stekkergereedschap van het duurdere soort, zijn razend populair onder het dievengilde. Een traceertag kan ervoor zorgen dat de spullen worden teruggevonden, zoals maandagochtend gebeurde in Mijnsheerenland.
 2. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.