Volledig scherm
Winkeldijken in het centrum. © © Rein Geleijnse Fotografie/foto: Anouk Hebing

Hoe moet dat nou? Lift naar de winkeldijk Oud-Beijerland hapert

De lift richting de winkeldijken in het centrum van Oud-Beijerland werkt niet. Raadslid Marco Vis (SGP), die onlangs zijn been brak, probeerde gistermiddag in zijn rolstoel met de lift de winkels te bereiken maar moest zijn plan staken omdat de lift niet kwam opdagen. 

De gemeente Hoeksche Waard meldt op Twitter dat het probleem bekend is en dat met de eigenaar wordt gezocht naar een oplossing. ,,We zijn in gesprek en hopen op een snelle oplossing.'' Het is niet bekend hoe lang de lift al defect is.

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

  1. Droom Linda van Schaik (18) komt uit: Basketballen in Amerika
    PREMIUM

    Droom Linda van Schaik (18) komt uit: Basketbal­len in Amerika

    Basketbalster Linda van Schaik (18) kan haar geluk momenteel niet op. De Oud-Beijerlandse guard veroverde met de Orange Angels de beker en de landstitel in de U20-eredivisie, bereikte met eredivisieclub Dozy/Den Helder de play-offs en ziet nu ook haar grote droom uitkomen: collegebasketbal spelen in Amerika. De jeugdinternational gaat vanaf augustus vier jaar in de Sun Belt Conference spelen voor de Warhawks van de University of Louisiana Monroe.