Aangebrachte looplijnen, zoals hier in Oud-Beijerland, moet het winkelend publiek helpen voldoende afstand van elkaar te houden.
Volledig scherm
PREMIUM
Aangebrachte looplijnen, zoals hier in Oud-Beijerland, moet het winkelend publiek helpen voldoende afstand van elkaar te houden. © Arie Kievit

Gemeente plaatst borden en stickers, maar inwoners zijn er niet blij mee

Inwoners reageren verbolgen op de borden en stickers die de gemeente in het centrum van Oud-Beijerland en Numansdorp heeft geplaatst. De maatregelen moeten hen buiten op straat attenderen op looproutes en het houden van afstand. ,,Ontzettend zonde van het geld.”

 1. Havenmeester Kai (27) wil met ‘leukste haven van Zuid-Holland’ starters op woningmarkt helpen
  PREMIUM

  Havenmees­ter Kai (27) wil met ‘leukste haven van Zuid-Hol­land’ starters op woning­markt helpen

  In een poll van Zeilwereld.nl werd jachthaven Marina Numansdorp uitgeroepen tot de leukste haven van Zuid-Holland. Voor havenmeester Kai Wiedmer geen reden als een gebruinde ‘Baywatch-ster’ in een luie stoel in zijn havenkantoor van het schitterende uitzicht op het Hollandsch Diep te genieten. In zijn hoofd borrelen namelijk tal van ideeën. Bijvoorbeeld over een baai met waterwoningen.
 2. Moedwillige vernielingen aan lichtopstand en wachttoren doen Sassenaren pijn

  Moedwilli­ge vernielin­gen aan lichtop­stand en wachttoren doen Sassenaren pijn

  Strijensas is een absoluut rustpuntje in de Hoeksche Waard, met de karakteristieke brug, de schilderachtige jachthaven en de ligging aan het Hollands Diep. Maar de plaatselijke bevolking is momenteel vooral verbolgen. Want de vernielingen aan de gezichtsbepalende bouwwerken, de monumentale lichtopstand bij de ingang van de haven, en de wachttoren die zich op een flinke steenworpafstand bevindt, hebben de trots van de Sassenaren gekrenkt.