Inwoners hoeven alleen nog naar het gemeentehuis in Oud-Beijerland te reizen voor de eerste inschrijving in de basisregistratie personen.
Volledig scherm
Inwoners hoeven alleen nog naar het gemeentehuis in Oud-Beijerland te reizen voor de eerste inschrijving in de basisregistratie personen. © © Rein Geleijnse Fotografie

Gemeente doet onderzoek naar opties servicepunt

Het aantal producten en diensten dat bij de servicepunten van de gemeente Hoeksche Waard kan worden aangevraagd, wordt mogelijk uitgebreid. De gemeente houdt een enquête onder de bezoekers om verbeterpunten te vinden.

De servicepunten in 's-Gravendeel, Maasdam, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil en Strijen zijn sinds begin dit jaar open. Het is overal mogelijk om een paspoort of rijbewijs te verlengen, uittreksels aan te vragen of gevonden voorwerpen aan te geven. 

Het enige waarvoor Hoeksche Waarders naar Oud-Beijerland moeten reizen, is voor de eerste inschrijving in de basisregistratie personen. Het gemeentehuis in het Spuidorp is namelijk de enige plek waar apparatuur staat om documenten te controleren op echtheid.