Ook van de podia was veel werk gemaakt bij het Sunglow-festival. F
Volledig scherm
PREMIUM
Ook van de podia was veel werk gemaakt bij het Sunglow-festival. F © Qphoto

Festivalweekeinde Binnenmaas trekt ruim 9000 bezoekers: ‘We zijn supertevreden’

Met 9000 bezoekers, verspreid over twee dagen, bewezen de festivals Reloading the Nineties en Sunglow hun succes op Recreatieoord Binnenmaas. 

Terwijl even verderop Rob Janssen aka DJ Rob, de geestelijk vader van Sunglow, zijn beats door één van de drie area’s laat knallen, schijnen de pretlichtjes in de ogen van Nikki Kloet onophoudelijk. De directeur van The Zoo, organisator van Sunglow en Reloading the Nineties, is ‘supertevreden’ over twee festivaldagen op Recreatieoord Binnenmaas. ,,Perfect weer, twee geweldige festivals, dankbaar publiek: we hadden ons niet meer kunnen wensen.’’

  1. Bijzonder: Arjan (57) herdenkt overleden broer en rijdt de Alpe d’HuZes op zijn bakfiets...in een schuur
    PREMIUM
    video

    Bijzonder: Arjan (57) herdenkt overleden broer en rijdt de Alpe d’HuZes op zijn bakfiets...in een schuur

    Sinds de dood van zijn broer Ad (46) is Arjan Leeuwenburgh uit Blaaksedijk verslaafd. Aan zijn racefiets wel te verstaan. Zeven keer op rij deed hij mee aan Alpe d‘HuZes, hét fietsevenement op de Franse Alpentop tegen de slopende ziekte kanker die zijn broertje fataal werd. Door corona gaat zijn jaarlijkse ‘uitlaatklep’, die donderdag verreden zou worden, echter niet door. Tóch bedwingt hij ook dit jaar de Alpenreus: in een boerenschuur op een bakfiets.