Volledig scherm
FC Binnenmaas viert het kampioenschap met champagne. © Maarten de Pater

FC Binnenmaas viert kampioenschap met schaal, vuurwerk, feest en muziek

De hoofdmacht van FC Binnenmaas is vanmiddag bij de voetbalclub in Maasdam gehuldigd voor de promotie naar de zaterdag tweede klasse. Het was voor het eerst in de historie dat de fusievereniging een kampioenschap kon vieren. 

De ploeg van scheidend trainer Fop Gouman luisterde het feest vanmiddag op met een eclatante 16-0 overwinning op Piershil.  Daarna kreeg de ploeg de schaal uitgereikt. Ook was er vuurwerk en champagne. Het kampioenschap was op 20 april al een feit na de 0-6 bij GHVV.

Het kampioensfeest bij FC Binnenmaas wordt vanavond gevierd met hapjes en muziek. Volgend seizoen gaat de hoofdmacht onder leiding van trainer Marco Jalink de tweede klasse in.

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

  1. Strijen neemt afscheid van gezichtsbepalend raadslid Henk Kwakernaat

    Strijen neemt afscheid van gezichtsbe­pa­lend raadslid Henk Kwakernaat

    Met het overlijden van Henk Kwakernaat (64) verliest Strijen een man die een kleine twee decennia mede gezichtsbepalend is geweest in de Strijense gemeentepolitiek. Kwakernaat richtte in 1997 samen met Wim Rijneveld en Henk Berkheij de lokale partij Strijens Belang, één van de eerste lokale partijen op het eiland Hoeksche Waard, op. Hij nam vervolgens zitting in de gemeenteraad. Hij was ook fractievoorzitter van Strijens Belang.