Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Ex-vriend verspreidt seksbeelden van vrouw: ‘Wilde laten zien dat het niet stiekem was gefilmd’

Na tien maanden verkering transformeerde de vriend van een Puttershoekse vrouw deze zomer in haar vijand. M.P. (20) verbrak de relatie, zette filmpjes van hun sekspartijen op Snapchat en stuurde die opnames en foto’s ook naar haar vriendinnen en zus. Woensdag moest hij zich bij de politierechter verantwoorden.

 1. Lokaal initiatief sleepte honderdduizenden euro’s binnen voor kankerpatiëntjes, maar nu is het klaar
  PREMIUM

  Lokaal initiatief sleepte honderddui­zen­den euro’s binnen voor kankerpa­tiën­tjes, maar nu is het klaar

  Na bijna 35 jaar gooit Stichting Geven om Jong Leven, een lokaal initiatief om geld in te zamelen voor jonge kankerpatiëntjes, de handdoek in de ring. De reden: hun opslagplek moet ruimte maken voor nieuwbouw. Hiermee komt definitief een einde aan de jaarlijkse rommelmarkt in Westmaas waarmee in de loop der jaren ruim 840.000 euro is opgehaald voor het goede doel.
 2. Voormalig akkerland in Numansdorp krijgt nieuwe bestemming als eerste flexwijk van Hoeksche Waard
  PREMIUM

  Voormalig akkerland in Numansdorp krijgt nieuwe bestemming als eerste flexwijk van Hoeksche Waard

  Bewoners rondom de Wethouder Van der Veldenweg in Numansdorp krijgen over enige tijd nieuwe buren. Zo’n veertig tot vijftig huishoudens in totaal, die hun intrek nemen in ‘tijdelijke woningen’ die binnenkort gebouwd worden in het polderland waar zij nu nog vrij uitzicht over hebben. De beoogde bewoners: Hoeksche Waardse starters en woningzoekenden, maar ook statushouders en mogelijk Oekraïense vluchtelingen.