De kruising wordt aangepast.
Volledig scherm
PREMIUM
De kruising wordt aangepast. © Google Streetview

Eén miljoen euro om onveilige kruising Numansdorp op te knappen

Rijkswaterstaat, de provincie en het waterschap gaan volgend jaar de onveilige kruising van de N487-A29 (afrit Numansdorp) aanpakken. De maatregel kost 1 miljoen euro en moet zorgen voor minder ongelukken en een betere doorstroming op de snelweg.

 1. Zonder de tractorsport was Joey nooit geboren, nu kan hij eindelijk zelf weer racen: ‘Fantastisch’
  PREMIUM

  Zonder de tractor­sport was Joey nooit geboren, nu kan hij eindelijk zelf weer racen: ‘Fantas­tisch’

  Zo vader, zo zoon. Toen Joey de Pijper uit Klaaswaal werd geboren, was zijn vader al een bekende tractorcoureur. Hij zette de familiehobby voort toen zijn pa drie jaar terug overleed. Zette, in verleden tijd, want door panne moest de racetractor halverwege dit seizoen afhaken. Dankzij donaties, die zelfs vanuit de VS kwamen, kan De Pijper weer meedoen in de koningsklasse van de tractorsport.
 2. Buurt loopt uit tegen daklozenopvang aan rand van Numansdorpse Bos: ‘We willen ze gewoon niet’
  PREMIUM

  Buurt loopt uit tegen daklozenop­vang aan rand van Numansdorp­se Bos: ‘We willen ze gewoon niet’

  De kantine van voetbalvereniging NSVV aan de Wilhelminastraat barstte bijkans uit zijn voegen afgelopen dinsdagavond. De informatieavond die de gemeente Hoeksche Waard daar hield rondom de plannen voor een woonunit voor twee daklozen aan de rand van het Numansdorpse Bos bracht zo’n tachtig omwonenden en andere belanghebbenden op de been. Veel voorstanders zaten daar niet tussen.