Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Digitale gymles voor kinderen van De Hoeksche School

Kinderen volgen momenteel thuisonderwijs en maken huiswerk aan de keukentafel. Dat betekent niet spelen op het schoolplein. Bij De Hoeksche School wordt daarom de gymles niet vergeten. Leerlingen volgen deze lessen digitaal. De leerkrachten hebben verschillende lessen en uitdagingen bedacht om thuis te doen.

 ,,Op veel van onze basisscholen worden de gymlessen doorgaans verzorgd door vakleerkrachten van Regiekr8. Met de digitale gymlessen kunnen de kinderen het leren afwisselen met beweging'', aldus de school. ,,Ze kunnen in huis of in de tuin op een plezierige manier fit blijven én het doorbreekt de verveling.''

  1. Bijzonder: Arjan (57) herdenkt overleden broer en rijdt de Alpe d’HuZes op zijn bakfiets...in een schuur
    PREMIUM
    video

    Bijzonder: Arjan (57) herdenkt overleden broer en rijdt de Alpe d’HuZes op zijn bakfiets...in een schuur

    Sinds de dood van zijn broer Ad (46) is Arjan Leeuwenburgh uit Blaaksedijk verslaafd. Aan zijn racefiets wel te verstaan. Zeven keer op rij deed hij mee aan Alpe d‘HuZes, hét fietsevenement op de Franse Alpentop tegen de slopende ziekte kanker die zijn broertje fataal werd. Door corona gaat zijn jaarlijkse ‘uitlaatklep’, die donderdag verreden zou worden, echter niet door. Tóch bedwingt hij ook dit jaar de Alpenreus: in een boerenschuur op een bakfiets.