Cynthia en Michel waren onderweg naar het ziekenhuis, maar de baby besloot niet langer te kunnen wachten. Vivienne kwam ter wereld op de vluchtstrook van de A29.
Volledig scherm
PREMIUM
Cynthia en Michel waren onderweg naar het ziekenhuis, maar de baby besloot niet langer te kunnen wachten. Vivienne kwam ter wereld op de vluchtstrook van de A29. © Frank de Roo

Cynthia (30) bevalt op vluchtstrook van dochtertje Vivienne: ‘Dit zie je alleen in films, toch?’

Niets, maar dan ook niets wees er op dat Cynthia Mensink (30) uit Puttershoek een snelwegbevalling zou krijgen. Tóch gebeurde het. Baby Vivienne kon haar komst geen minuut langer uitstellen en koos de vluchtstrook van de A29 als geboorteplaats. ‘Ik voelde het hoofdje er al uitkomen.’ Het was in een flits gedaan: ,,Dit zie je alleen in films, toch?”

 1. Tankstation waar 35-jarige chauffeur met auto inreed, snel weer open: ‘Medewerkers hebben het nog zwaar’
  PREMIUM

  Tankstati­on waar 35-jarige chauffeur met auto inreed, snel weer open: ‘Medewer­kers hebben het nog zwaar’

  De politie is nog steeds op zoek naar mensen die kunnen vertellen wát er precies voorafging aan het ongeval twee weken geleden, waarbij een 35-jarige man zijn auto de winkel van het tankstation langs de A29 bij Mijnsheerenland inreed. Ondertussen is er hard gewerkt de winkel weer opgeknapt te krijgen. Woensdag -uiterlijk donderdag- kunnen er weer broodjes en koffie worden gehaald bij het tanken.
 1. Rutte: 'Versoepelen, maar wel met pauzeknop'
  Play

  Rutte: 'Versoepe­len, maar wel met pauzeknop'

 2. Drakenfontein weer terug in Den Bosch: 'Mooi dat je met iets historisch bezig kunt zijn'
  Play

  Drakenfon­tein weer terug in Den Bosch: 'Mooi dat je met iets historisch bezig kunt zijn'