Claudia Vernimmen en Rosanne Westerweel uit Spijkenisse halen een tweedehands bedkast op in Goudswaard. ,,Mijn zoon denkt dat hij Bob de Bouwer is, vindt het leuk om dingen te slopen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Claudia Vernimmen en Rosanne Westerweel uit Spijkenisse halen een tweedehands bedkast op in Goudswaard. ,,Mijn zoon denkt dat hij Bob de Bouwer is, vindt het leuk om dingen te slopen.” © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Complete bedkast past ‘gewoon’ in C3 van Claudia en Rosanne: ‘Zie je, wij hebben geen man nodig’

de waard inFotograaf Jeffrey Groeneweg en verslaggever Jasper van Everdingen lopen wekelijks in de Hoeksche Waard iemand tegen het lijf. Vandaag: Claudia Vernimmen (28) en Rosanne Westerweel (35).

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Heiltje (23) krijgt steeds meer partijen en instanties mee in strijd tegen woningbouw in het Bos van Los
  PREMIUM

  Heiltje (23) krijgt steeds meer partijen en instanties mee in strijd tegen woningbouw in het Bos van Los

  Ze leek te strijden voor een hopeloze zaak. De bouw van twaalf woningen in het Bos van Los, grenzend aan haar achtertuin in Nieuwendijk, was zelfs al in het bestemmingsplan opgenomen. Maar Heiltje Karels zette door, startte een online-petitie en kreeg natuurinstanties achter zich. En zie: het ‘onzalige plan’ is niet meer zo in beton gegoten als het eerst was.
  Goudswaard, Zuid-Beijerland