Voorbeeld van een drugslab met chemicaliën in een loods.
Volledig scherm
Voorbeeld van een drugslab met chemicaliën in een loods. © Videostill

Bijeenkomst tegen ondermijnende criminaliteit leert ondernemers onder andere hoe een drugslab ruikt

Criminelen maken voor illegale activiteiten regelmatig gebruik van legale bedrijven en diensten. Zo werd onlangs in een bedrijfspand in De Bosschen in Oud-Beijerland nog een grote drugsvangst gedaan. Zoiets noemen ze ‘ondermijning’ en komt vaker voor dan gedacht. Ook in de Hoeksche Waard.

 1. Henk verloor in één klap zijn vrouw, zoon, schoondochter en kleindochter bij verkeersdrama: ‘Afschuwelijk’
  PREMIUM

  Henk verloor in één klap zijn vrouw, zoon, schoondoch­ter en kleindoch­ter bij verkeers­dra­ma: ‘Afschuwe­lijk’

  Henk Klein verloor bij het verkeersdrama in Zuidzijde zijn vrouw Joke (75), zoon Pieter-Joost (41), schoondochter Diana (28) en kleindochter Karolina. Dominee Kees Budding was en is de pastorale steun en toeverlaat voor hem. Samen met collega Jonathan ten Brinke bood hij Klein - en de naaste familie - met de Bijbel in de hand troost, waar onpeilbaar verdriet en onmetelijke verslagenheid heersten.
 2. Clown Jopie en Tante Angelique hebben dankbaar publiek: ‘Kinderen zijn niet met ellende in wereld bezig’
  PREMIUM

  Clown Jopie en Tante Angelique hebben dankbaar publiek: ‘Kinderen zijn niet met ellende in wereld bezig’

  Clown Jopie en Tante Angelique brengen hun fratsen, grappen en grollen in een tijd dat het lachen je makkelijk zou kunnen vergaan. Ga maar na: het coronavirus, de Russisch-Oekraïense oorlog en stijgende energieprijzen zijn niet bij uitstek inspiratiebronnen voor een lolbroek om eindeloos gebbetjes over te maken. Maar met kinderen als publiek valt hun repertoire altijd op vruchtbare aarde. Ook nog na zoveel jaar.