Foto ter illustratie.


bosschage rond de Oude Begraafplaats in Nieuw-Beijerland - poten van bomen en struiken door o.a. Wim Beerends (R) - Martijn Verweijen (M) en Nelleke van Buren (L)
Volledig scherm
Foto ter illustratie. bosschage rond de Oude Begraafplaats in Nieuw-Beijerland - poten van bomen en struiken door o.a. Wim Beerends (R) - Martijn Verweijen (M) en Nelleke van Buren (L) © DIJKSTRA, ROEL

Begraafplaats krijgt opknapbeurt: nieuwe heg voor groenere uitstraling

De komende tijd wordt er onderhoud gepleegd op de begraafplaats in Nieuw-Beijerland. De werkzaamheden beginnen maandag 17 februari. Het onderhoud duurt naar verwachting twee weken. Dat laat de gemeente weten.

De heg rondom de begraafplaats wordt weggehaald. Het stuk groen is oud en heeft zijn beste tijd gehad. Op sommige plekken vallen gaten in de heg. In het voorjaar wordt er een nieuwe heg teruggeplaatst. Om de komende tijd inkijk te voorkomen wordt er tijdelijk een groen scherm opgehangen tegen het bestaande hekwerk. De werkzaamheden kunnen overlast veroorzaken.

Wie vragen heeft kan contact opnemen met de beheerder van de begraafplaats. De beheerder is te bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur via telefoonnummer 14 0186 | 088 - 647 36 47 of info@gemeentehw.nl.