Volledig scherm
PREMIUM
Anita den Boer van harmonievereniging NLS Klaaswaal. © Privéfoto

Befaamde trompettist Vloeimans komt naar Klaaswaal: ‘Dat wordt repeteren’

Leuk natuurlijk om als muziekkorps de befaamde jazztrompettist Eric Vloeimans in je midden te ontvangen. Maar spannend is het ook, beaamt Anita den Boer van harmonievereniging NLS Klaaswaal. De muzikanten maken zich op voor een bijzondere uitvoering op zaterdag 18 mei waarbij ze samen met Vloeimans musiceren.

Oei, dat betekent flink repeteren, zeker?

,,Inderdaad! We hebben het aantal repetitieavonden verhoogd van één naar twee avonden per week. Vloeimans is Nederlands bekendste trompettist. We vinden het ontzettend leuk dat we hem hebben kunnen strikken om met ons muziek te komen maken. Het concert wordt weliswaar door ons als muziekvereniging NLS georganiseerd, maar we vormen die avond samen met fanfareorkest Wilhelmina Numansdorp een gelegenheidsorkest. Erg leuk!''

  1. Droom Linda van Schaik (18) komt uit: Basketballen in Amerika
    PREMIUM

    Droom Linda van Schaik (18) komt uit: Basketbal­len in Amerika

    Basketbalster Linda van Schaik (18) kan haar geluk momenteel niet op. De Oud-Beijerlandse guard veroverde met de Orange Angels de beker en de landstitel in de U20-eredivisie, bereikte met eredivisieclub Dozy/Den Helder de play-offs en ziet nu ook haar grote droom uitkomen: collegebasketbal spelen in Amerika. De jeugdinternational gaat vanaf augustus vier jaar in de Sun Belt Conference spelen voor de Warhawks van de University of Louisiana Monroe.