,,Een unieke vondst”, zegt de gemeente Hoeksche Waard trots. ,,Het is voor het eerst dat een 17e-eeuwse inwoner van Oud-Beijerland op deze manier kan worden onderzocht.”
Volledig scherm
,,Een unieke vondst”, zegt de gemeente Hoeksche Waard trots. ,,Het is voor het eerst dat een 17e-eeuwse inwoner van Oud-Beijerland op deze manier kan worden onderzocht.” © Gemeente Hoeksche Waard

Archeologen ontdekken eeuwenoude graven bij Oude Raadhuis in Oud-Beijerland: ‘Dit is uniek’

Archeologen hebben eeuwenoude graven ontdekt bij het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland. Tijdens het uitgraven van de bouwput zijn zes graven uit de zestiende of zeventiende eeuw. Eén graf is nog bijna volledig intact.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?