Miljoenenjacht.
Volledig scherm
Miljoenenjacht. © Roy Beusker

‘Allemaal nieuwe auto’s dankzij Jan en Ada’

Bewoners van de Burgemeester Henrylaan in Numansdorp zijn dolblij voor Jan en Ada Bervoets. Zij wonnen zondagavond namelijk 132.000 euro tijdens de televisieshow Miljoenenjacht op RTL4. Vanwege hun winst delen ook andere loterijdeelnemers in de straat mee in de prijzenpot. 

Zij mogen onder alle loten hetzelfde bedrag nog eens verdelen. ,,Dat zullen wel allemaal nieuwe auto’s worden bij de buren...’’, lacht een van de inwoners die geen lot in zijn portemonnee heeft zitten. Na een stilte geeft hij toe: ,,Ik lach wel een beetje als een boer met kiespijn. Want natuurlijk willen we allemaal wel zo’n som geld winnen.’’ 

  1. Bijzonder: Arjan (57) herdenkt overleden broer en rijdt de Alpe d’HuZes op zijn bakfiets...in een schuur
    PREMIUM
    video

    Bijzonder: Arjan (57) herdenkt overleden broer en rijdt de Alpe d’HuZes op zijn bakfiets...in een schuur

    Sinds de dood van zijn broer Ad (46) is Arjan Leeuwenburgh uit Blaaksedijk verslaafd. Aan zijn racefiets wel te verstaan. Zeven keer op rij deed hij mee aan Alpe d‘HuZes, hét fietsevenement op de Franse Alpentop tegen de slopende ziekte kanker die zijn broertje fataal werd. Door corona gaat zijn jaarlijkse ‘uitlaatklep’, die donderdag verreden zou worden, echter niet door. Tóch bedwingt hij ook dit jaar de Alpenreus: in een boerenschuur op een bakfiets.