Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Albert Heijn krijgt grote metamorfose en ‘masters in vers’

Wie straks zijn dagelijkse boodschappen wil doen herkent de blauwe-witte supermarkt in Numansdorp niet meer terug. Het Albert Heijn-filiaal aan de Wethouder van der Veldenweg 88 gaat de komende drie weken dicht vanwege een verbouwing en krijgt het allernieuwste concept van de supermartketen.

Vanaf zaterdag 28 september om 17.00 uur is de winkel gesloten. Drie weken later, op zaterdag 12 oktober om 11.00 uur is de feestelijke heropening met activiteiten en winacties. De verbouwing blijft binnen de bestaande muren.

‘Master in vers’

,,Door een slimme herinrichting wordt het binnenin ruim van opzet en kan het versaanbod aanzienlijk worden uitgebreid" vertelt supermarktmanager Marischka van den Heuvel. Achter de schermen zijn de voorbereidingen al in volle gang. De medewerkers worden nu opgeleid tot 'master in vers.'

Bovendien gaat het afrekenen sneller door de komst van de nieuwe zelfscankassa's. De Albert Heijn is niet de enige supermarkt in de regio die op de schop gaat. Vanaf vandaag is ook Jumbo Koornneef in Oud-Beijerland wegens een grote verbouwing voor twee weken gesloten.

  1. Bijzonder: Arjan (57) herdenkt overleden broer en rijdt de Alpe d’HuZes op zijn bakfiets...in een schuur
    PREMIUM
    video

    Bijzonder: Arjan (57) herdenkt overleden broer en rijdt de Alpe d’HuZes op zijn bakfiets...in een schuur

    Sinds de dood van zijn broer Ad (46) is Arjan Leeuwenburgh uit Blaaksedijk verslaafd. Aan zijn racefiets wel te verstaan. Zeven keer op rij deed hij mee aan Alpe d‘HuZes, hét fietsevenement op de Franse Alpentop tegen de slopende ziekte kanker die zijn broertje fataal werd. Door corona gaat zijn jaarlijkse ‘uitlaatklep’, die donderdag verreden zou worden, echter niet door. Tóch bedwingt hij ook dit jaar de Alpenreus: in een boerenschuur op een bakfiets.