Volledig scherm
A/B Bloemsierkunst sluit de deuren in Mijnsheerenland. De vestiging in Numansdorp blijft wel open. © A/B Bloemsierkunst

A/B Bloemsierkunst sluit vestiging in Mijnsheerenland na 20 jaar

A/B Bloemsierkunst verdwijnt na twintig jaar uit Mijnsheerenland. Op 11 mei is de bloemenwinkel aan de Wilhelminastraat voor het laatst open. 

Eigenaren Albert van Winden en Bertjan Dirkx gaan zich vanaf 13 mei volledig concentreren op de locatie aan de Voorstraat in Numansdorp, waar zij al dertig jaar gevestigd zijn.

Het is een beslissing die met pijn in het hart is genomen. Want beide vestigingen draaien goed. Maar door de toenemende online bestellingen, krijgen zij ook achter de schermen steeds meer werk erbij. ,,Dat gaat ten koste van de tijd en de aandacht die we aan onze klanten willen besteden”, zegt Van Winden. ,,En persoonlijk contact vinden wij juist superbelangrijk. Ook wordt het lastiger om onze kwaliteit te waarborgen. Daarom hebben wij besloten om twee vestigingen terug te brengen naar de oorspronkelijke vestiging in Numansdorp.”

Op zaterdag 11 mei is het filiaal in Mijnsheerenland voor het laatst open. Vaste medewerkers Melissa en Miranda, bekende gezichten in de winkel, verhuizen naar de vestiging in Numansdorp. ,,Hopelijk voelen mensen zich daardoor ook snel vertrouwd in onze winkel in Numansdorp”, zegt Van Winden. ,,Ook als mensen ons bellen, kunnen ze de vertrouwde medewerkers uit Mijnsheerenland aan de telefoon krijgen, die begrijpen en aanvoelen wat ze willen.”

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.