Zo komen de zeven tiny houses in Oud-Beijerland er ongeveer uit te zien. De tiny houses in Heinenoord worden mogelijk een stukje kleiner.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo komen de zeven tiny houses in Oud-Beijerland er ongeveer uit te zien. De tiny houses in Heinenoord worden mogelijk een stukje kleiner. © Avoned

142 nieuwe woningen Tienvoet: groene omgeving én vijf tiny houses

Er blijven nieuwe woningen bij komen in de Hoeksche Waard. Naar verwachtingen gaan nog dit jaar 142 huizen in de verkoop die ten oosten van de Tienvoet in Heinenoord komen. Naast reguliere woningen worden er vijf tiny houses gebouwd. 

 1. Tulpenteler waarschuwt nog eens: ‘Leuk dat je geniet, maar het is ook ónze boterham he’

  Tulpente­ler waarschuwt nog eens: ‘Leuk dat je geniet, maar het is ook ónze boterham he’

  ‘Geniet maar respecteer het gewas! Verboden om tulpen te plukken!’ Nynke Zwaga van bedrijf Malieflower plaatste maandag noodgedwongen een éxtra groot bord bij haar tulpenvelden in de Hoeksche Waard. De drukte loopt de spuigaten uit dit jaar. Het gevaar dat de tulpen worden vertrapt of meegenomen óf ziek raken, is groot. ,,Wij vinden het leuk dat mensen ervan genieten, maar met een beetje beleid alsjeblieft. Het is onze boterham.”
 2. Stapels dure kleding gestolen uit winkel van Henk: ‘Ontzettend balen, maar laat me niet kisten’
  PREMIUM

  Stapels dure kleding gestolen uit winkel van Henk: ‘Ontzettend balen, maar laat me niet kisten’

  Heb je je winkel maandenlang dicht moeten houden door corona, word je in de eerste weken dat je zaak weer volledig open mag óók nog getroffen door een fikse diefstal. Het overkwam Henk Preesman, van Gentlemen Mode in Oud-Beijerland. Drie daders maakten vannacht een gat in de ruit van zijn zaak en gingen er vandoor met stapels dure kleding. ,,Ontzettend balen, maar ik laat me niet kisten.”
 1. Emotionele tocht voor overleden Jayden (12) in Tilburg
  Play

  Emotionele tocht voor overleden Jayden (12) in Tilburg

 2. Dit zijn ze winnaars van Lego Masters 2021
  Play

  Dit zijn ze winnaars van Lego Masters 2021