Volledig scherm
Foto van het Giro Wielerspel 2019 © ADR

Doe mee met het Giro Wielerspel en win een gloednieuwe racefiets

Ben jij de ultieme Giro d’Italia-specialist en hou je van een beetje competitie? Speel dan mee met ons Giro Wielerspel! Stel een team samen bestaande uit twintig renners en wie weet ga jij met een Merida Scultura ter waarde van 1.299 euro aan de haal.

Jouw twintig geselecteerde renners scoren elke etappe punten met hun etappe-uitslag én hun positie in de klassementen van de roze, punten-, berg- en jongerentrui na afloop van een etappe. Tevens scoren ze aan het einde van de de Giro punten met hun eindposities in die verschillende klassementen.

De winnaar van het BN DeStem-klassement wint een fantastische Merida Scultura 400. De nummer twee ontvangt een Team Sunweb replica bibshort & jersey, terwijl de nummer drie op de Specialized Propero II met angi-helm kan rekenen. Ook de nummers vier tot en met tien ontvangen een prijs.

Vriendenleague

Maak het Giro Wielerspel spel nog leuker door een vriendenleague aan te maken en het op te nemen tegen collega’s, familie en vrienden. Wil je meespelen? Aanmelden voor het Giro Wielerspel doe je hier.

Meld je aan en speel mee!

Volledig scherm
De Merida Sculptura 400. © Persgroep