Joël Kruisselbrink.
Volledig scherm
PREMIUM
Joël Kruisselbrink. © Frank de Roo

Hoe Joël met toiletrol­len en potje pesto ouderen in beweging krijgt (en hele wereld kijkt mee)

Bewegen doet leven. Dat is het motto van Joël Kruisselbrink. Met spelletjes activeert hij ouderen met dementie of Korsakov. De bewegingsagoog is inmiddels een hit op Instagram, Facebook en TikTok. Zijn video’s zijn reeds miljoenen keren bekeken.

1 reactie

 • Henny van Rosmalen

  2 maanden geleden
  Heerlijk om te zien en inderdaad erg simpel uit te voeren. Ik vond het bobsleeën leuk om te zien dat de mensen ook mee in de bochten gaan hangen.
 1. Wandel hand in hand en maak een sexy bucketlist: een intiemere relatie in 28 dagen
  PREMIUM
  Seksuoloog

  Wandel hand in hand en maak een sexy bucketlist: een intiemere relatie in 28 dagen

  Op vlak van intimiteit komen veel koppels niet verder dan een zoen bij thuiskomst. ,,Niet verbazend dat zo de vonken er in bed niet afspringen”, zegt klinisch relatietherapeut Chloé De Bie. Ze bedacht daarom 28 speelse uitdagingen: elke dag van liefdesmaand februari voltooi je er eentje voor meer verbinding in je relatie. ,,Datgene wat expliciet verboden is, wordt des te aantrekkelijker.”
 2. Influencer Koen Kardashian heeft kapotgesnoven neus: artsen signaleren stijging aantal patiënten
  PREMIUM
  neusproblemen door coke

  Influencer Koen Kardashian heeft kapotgesno­ven neus: artsen signaleren stijging aantal patiënten

  Een ingestorte neusbrug of zelfs een compleet verloren neusholte door te snuiven: Nederlandse ziekenhuizen signaleren een stijging van medische neusproblemen als gevolg van cocaïnegebruik, zegt Henri Marres, hoogleraar keel-neus-oorheelkunde (KNO) en voorzitter van de landelijke KNO-vereniging. Exacte cijfers ontbreken. ,,Maar er lijkt sprake van een trend. We zijn aan het inventariseren hoe groot de omvang is.”