Op 11 september 2019 ging het faliekant mis op de Alphenseweg-N207 bij Boskoop. Twee vrachtwagens botsten frontaal op elkaar. Bram Hoogeveen zat in de Scania en raakte zwaargewond.
Volledig scherm
PREMIUM
Op 11 september 2019 ging het faliekant mis op de Alphenseweg-N207 bij Boskoop. Twee vrachtwagens botsten frontaal op elkaar. Bram Hoogeveen zat in de Scania en raakte zwaargewond. © Josh Walet

Bram stond voor iedereen klaar, tot zware crash zijn leven totaal veranderde: ‘Nu hebben wij hulp nodig’

Iedere thuiswedstrijd van Feyenoord zat Bram Hoogeveen met zijn zoon in De Kuip. Hij maakte lange werkdagen, maar draaide zijn handen niet om voor een extra klusje. Wie Bram om hulp vroeg, kon op hem rekenen. Nu, twee jaar nadat hij bij een verkeersongeluk zwaargewond raakte, is hij degene die om hulp moet vragen. En dat is niet makkelijk. 

  1. Topcomponist komt na jaren 'uit de kast' als tinnituspatiënt: ‘Artiesten, stop deze epidemie’
    PREMIUM
    Stephen Emmer

    Topcompo­nist komt na jaren 'uit de kast' als tinnituspa­tiënt: ‘Artiesten, stop deze epidemie’

    De internationaal gerenommeerde componist Stephen Emmer, maker van honderden bekende televisieleaders, komt na jaren van stilzwijgen ‘uit de kast’ als tinnituspatiënt - hij heeft een hoge piep in zijn oor en kampt met ernstige gehoorschade. De 64-jarige muzikant vreest net als artsen voor een ‘verspreiding’ van tinnitus en wil daarom samen met artiesten een actiegroep beginnen. Ook wil hij een app lanceren waarin luidruchtige restaurants vermeld staan.