Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images/Image Source

Baby's met oorknopjes: schattig of mishandeling?

Gaatjes schieten bij baby’s: dat kan in Nederland. Je moet er alleen zelf een juwelier voor zoeken die het wil doen. Het ziet er soms aandoenlijk uit, maar natuurlijk beslissen baby’s niet zelf of die oorbellen erin komen of niet. En het kan ook best pijn doen. Toch doen of wachten tot ze zelf aangeven dat ze oorbellen willen?

0 reacties

 1. ‘Na de dood van mijn baby voelde ik zoveel liefde en berusting, hoe kan de dood dan iets fouts zijn?’

  ‘Na de dood van mijn baby voelde ik zoveel liefde en berusting, hoe kan de dood dan iets fouts zijn?’

  Je kind verliezen wordt vaak ‘de hel op aarde’ en ‘het ergste dat een mens kan overkomen’ genoemd. Kennelijk niet voor iedereen. Maartje Lute (41) stond doodsangsten uit toen haar zoontje hulpeloos wekenlang op de ic lag, niet naar huis mocht en zorgde voor totale wanhoop. Tot hij stierf en zij, tegen alle verwachtingen in, werd overvallen door een al vier jaar lang bestaande stroom van liefde en geluk.
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.