Hoe was ik als kind? Hoe zagen ze mij? Om antwoord te krijgen op deze vragen ging Astrid Bloom nog een keer op zoek naar het pleeggezin uit haar jeugd.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoe was ik als kind? Hoe zagen ze mij? Om antwoord te krijgen op deze vragen ging Astrid Bloom nog een keer op zoek naar het pleeggezin uit haar jeugd. © Frits Widdershoven

Astrid (59) zocht haar Zwolse pleeggezin: het enige lichtpuntje in een jeugd vol ellende

Astrid Bloom (59) woonde als kind bijna vier jaar in een Zwols pleeggezin. Het werden de mooiste jaren in een kindertijd vergeven van ellende. Vijftig jaar later na dato waagt ze nog één keer een poging haar pleegouders van toen te vinden.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.