Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

Niet goed, geld terug? Zes vragen over garantie

Werkt een nieuw product niet naar verwachting? Of is het snel kapot? Vaak heb je recht op garantie, maar je moet er wel zelf achteraan. Hoe zit het ook alweer met de garantieregels? Zes vragen over garantie. 

 1. Beleggen voor beginners: ‘Onze gouden regel: schrijf per maand 10 procent van je inkomen over’
  PREMIUM

  Beleggen voor beginners: ‘Onze gouden regel: schrijf per maand 10 procent van je inkomen over’

  Steeds meer mensen kiezen ervoor om te gaan beleggen: Uit onderzoek van ABN AMRO blijkt dat 44 procent van de mensen die nog niet beleggen dit wel overwegen. Niet zo gek als je bedenkt dat de spaarrentes laag zijn en de inflatie stijgt, waardoor je spaargeld over de jaren steeds minder waard wordt. ,,Als je je hele leven tien procent van je inkomen op je beleggingsrekening zet, kun je serieus geld verdienen.”
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.