Helène van Gaalen komt met andere boodschappen bij de auto aan dan op haar lijstje stonden omdat ze allemaal aanbiedingen heeft genomen. ‘Veldsla was oude prijs, maar ze doen misschien minder sla in het zakje'.
Volledig scherm
PREMIUM
Helène van Gaalen komt met andere boodschappen bij de auto aan dan op haar lijstje stonden omdat ze allemaal aanbiedingen heeft genomen. ‘Veldsla was oude prijs, maar ze doen misschien minder sla in het zakje'. © Frank Jansen

Een klein tasje boodschappen voor de hoofdprijs, klanten schrikken zich rot van hoge bedragen op kassabon

Ook al zo geschrokken van het bedrag op de kassabon van de supermarkt? Twee tassen niks bijzonders om te eten voor een aantal dagen, zonder dure producten als wasmiddel of blikjes frisdrank en toch 89 euro afrekenen. ‘Deze crackers van een huismerk van 79 cent zijn nu 1,09 euro.’ 

5 reacties

 • H. Kleijweg

  4 maanden geleden
  Dit jaar heb ik (nog) geen prijsverhogingen opgemerkt. Vorig jaar wel enkele artikelen die in prijs verhoogd werden (bijv. stuk belegen kaas). De boodschappen doe ik bij de Lidl, maar als er ergens anders iets goedkoper (of aanbieding) is, ga ik daar naartoe. Ik neem nooit merkartikelen, maar huismerken. Als de koffie bij de Plus €1 voor 250 gr is haal ik er 10. Een grote bloemkool gaat in tweeën. De helft gewassen in de koelkast om een paar dagen later te eten. Hagelslag Dirk €0.11 goedkoper.
 • Simon Hoeve

  4 maanden geleden
  Kattenvoerbrokkenin blik bij ALDI van € 0.40naar €0.50 (+ 25%}. Bij AH nog steeds ( 0.40).
 • Oppermans

  4 maanden geleden
  En ondertussen stijgen de winsten van bedrijven als Unilever tot ongekende hoogte... Dus de aandeelhouders zullen blij zijn dat zij de Calvépindakaas gewoon kunnen blijven betalen.
 • M De Ligt

  4 maanden geleden
  Belachelijk hoe Supermarkten de prijzen verhogen , is grootste onzin om zo hard te laten stijgen , personeel verdient er geen cent meer door ,alleen die zakkenvullers . Wij consumenten zijn altijd de pineut . Maar mensen jullie doen het ook zelf ,koop geen onzin dingen en koop alleen als d3 aanbieding 1 + 1 gratis is . Dan leren ze het wel af !!!!
 • Els Van Zanten

  4 maanden geleden
  We zijn nu 2 jaar in een pandemie, er is alles aan gedaan om vooral de ouderen te beschermen. Nu t land van het slot gaat vliegen de prijzen omhoog wat tot gevolg heeft dat diezelfde beschermde oudere alsnog dood gaat, maar nu van de honger en kou. Waar gaat dit nou over?