Volledig scherm
© Shutterstock

Stuur ons uw goed nieuws-foto

Goed NieuwsVreugde om een (klein-)kind of een studie afgerond? Pas getrouwd, een huwelijksmijlpaal of een jubileum op het werk? Een bijzonder familie-uitje, vriendinnenweekend of geweldige (sport)prestatie? Stuur ons uw goed nieuws-foto!

Elke dinsdag staat in het regiokatern van BN DeStem de Goed Nieuws-pagina, waarop wij onder meer alle ruimte bieden aan uw goede nieuws. Upload hier uw goed nieuws-foto (minimaal 1 mb) en wij plaatsen deze in BN DeStem

Bij veel aanbod kan het soms wat langer duren voordat uw foto aan de beurt is, maar wij streven ernaar elke ingezonden Goed Nieuws-foto in de krant te zetten. Vul alle vragen in het formulier volledig in, zodat wij een passende tekst bij de foto in de krant kunnen plaatsen. 

Wat moet u doen?

U kunt uw foto uploaden via onze website: bndestem.nl/goednieuws Vul het bijhorende formulier compleet in, zodat wij bij uw foto een passend bijschrift kunnen maken. U kunt uw foto ook per mail sturen: goednieuws@bndestem.nl. Zorg dat u in de mail wel altijd uw naam en woonplaats vermeldt en duidelijk vermeldt wie er op de foto staan (namen, leeftijden, woonplaatsen), waar de foto is gemaakt, wie de foto heeft gemaakt en voor welke gelegenheid de foto is gemaakt. 

U moet er wel voor zorgen dat de foto’s die u mailt of uploadt minimaal 500 kB groot zijn.