Volledig scherm
Een foto gemaakt toen de zwaargewonde vrouw net gevonden was in Zevenbergen. © thymen stolk

Zwaargewonde vrouw uit Zevenbergen wordt kunstmatig in coma gehouden

ZEVENBERGEN - De 56-jarige vrouw die donderdagavond zwaargewond is aangetroffen in de bosjes bij appartementencomplex Amber aan de Aquamarijn in Zevenbergen wordt kunstmatig in coma gehouden. 

De 30-jarige Zevenbergenaar die is aangehouden blijft voorlopig vastzitten. Hem wordt moord of poging tot doodslag ten laste gelegd. De man en de vrouw woonden beiden in hetzelfde appartementencomplex. 

Gegil
De 56-jarige vrouw woonde op de derde etage pal boven de 30-jarige man. Over wat zich donderdagavond heeft afgespeeld in de flats kan de politie geen mededelingen doen. Mede-bewoners hebben wel gegil gehoord. 

Toegetakeld 
Een van de bewoners heeft gehoord dat de vrouw mogelijk in de hals is gestoken en vervolgens van het balkon is geduwd of gevallen.  Dat zou op de derde etage gebeurd zijn. ,,De vrouw is zeer ernstig toegetakeld", zegt een politiewoordvoerder.

Zoekingen
  ,,We hebben vrijdag en zaterdag technisch onderzoek gedaan in beide appartementen. Zondag zijn er zoekingen gedaan in beide woningen." De Zevenbergenaar wordt over twee weken opnieuw voorgeleid.